• Koroška cesta 37a, 3320 Velenje
  • Pon - Pet : 8:00 do 16:00

Pogoni za garažna vrata Marantec: osnova za vrhunsko delovanje

Dvižna garažna vrata pomembno vplivajo na zunanjo podobo vaše hiše. Ne gre samo za to, da so ključen element pri varovanju vašega avtomobila, kadar ste doma in seveda posredno tudi  vašega doma ter dajejo piko na i njegovi celotni vizualni podobi. V bistvu so še veliko več od tega. Ker so eden večjih arhitekturnih elementov hiše, so dejansko tudi njena identiteta – naredijo tisti prvi vtis na obiskovalca, ki je še kako pomemben. Eden ključnih elementov pri celotnem sklopu vrat pa je med drugim tudi pogon vrat, ki skupaj z garažnimi vrati predstavlja, svojo aktivno vlogo v homogenem delovanju celostnega sklopa, ki se imenuje »Garažna vrata z motornim pogonom«.

Pravilna izbira garažnih vrat z ustreznimi pogoni za garažna vrata je torej ključna, če želite vaši hiši ustvariti podobo, ki bo mimoidoče puščala odprtih ust. Če iščete nič manj kot vrhunsko, potem je Adoor pravi naslov za vas. Združujemo kakovost, dolgotrajnost uporabe, zanesljivost, hkrati pa vse to zapakiramo, glede to kaj ponujano, v za uporabnika ugodno ponudbo. S ponosom pa lahko povemo tudi, da imamo v svoji ponudbi nemškega prvaka na področju izdelave pogonov za garažna vrata – Marantec.

Marantec – neslišno odpiranje in nemška kakovost

Ključno vprašanje, ki se nam poraja, je, kaj sploh odlikuje vrhunski pogon za odpiranje garažnih vrat. Spet je treba pogledati sistem kot celoto, saj elementi med seboj delujejo sinhrono in odvisno drug od drugega. Vsi tehnični sestavni deli (vzmeti, jeklene vrvi, motorni pogon, tečajna kolesca in patentirana držala, tesnila ter tečaji) so med seboj odlično usklajeni, zaradi česar so vrata enostavna za uporabo, se skoraj neslišno odpirajo in zagotavljajo visoko stopnjo varnosti za vaš dom.

Motorni pogon je izdelek vrhunskega nemškega proizvajalca Marantec. Gre za podjetje, ki je vodilno na svojem področju delovanja. Zvesti so svoji tradiciji, na trgu pa slovijo pod pojmom odličnosti. Ravno pri nas pa se lahko pohvalimo z uporabo njihovih izdelkov v namen izdelave pogonov za garažna vrata. Uporaba Marantec motornih pogonov in naše tehnologije izdelave sta nam tudi omogočila, da smo našim dvižnim garažnim vratom podelili kar desetletno garancijo.

Ponosni na svojo odličnost

Kdor se pozna tehnične kroge, kjer se načrtujejo in izdelujejo pogoni za garažna vrata, ve, da je Marantec pojem vrhunske kvalitete za vse vrste pogonov dvižnih vrat. Njihova prednost je ta, da celoten proces razvoja in proizvodnje poteka v domačih tovarnah v Nemčiji. Pogoni za garažna vrata nemške blagovne znamke Marantec so tako upravičeno vodilna v svetu pogonov dvižnih vrat. Njihovi pogoni za garažna vrata izpolnjujejo najvišje mednarodne standarde, pohvalijo pa se lahko s številnimi patenti, mednarodnimi priznanji in pridobljenimi standardi.

V našem podjetju smo ponosni, da lahko svoje znanje s področja izdelave garažnih vrat in naša garažna in industrijska vrata prestižne blagovne znamke Teckentrup, ki je prav tako produkt nemškega proizvajalca združimo z nemškim pogonom Marantec.  Torej, svojim strankam  imamo možnost ponuditi le najboljša garažna vrata. Garažna vrata Teckentrup, ki so opremljena z motornim pogonom Marantec pomeni biti prvi med prvimi, sploh v svetu, ki zahteva veliko tehnološkega znanja in stalnih izboljšav, pa ni tako enostavno. Zato smo ponosni na svojo odličnost.

Pogoni za garažna vrata Comfort

Naj se vaš dan začne prijetno z brezhibnim delovanjem garažnih vrat – neslišno in tekoče odpiranje vaše garaže, iz katere se boste s svojim avtomobilom odpeljali novim zmagam naproti. Z odločitvijo za pogone Marantec serije Comfort bo vsak vaš odhod od doma prijeten in brezskrben, saj pogoni za garažna vrata Marantec poskrbijo tudi za varnost vašega doma. Marantec ne zataji, poskrbi za ustrezno zapiranje garažnih vrat in vaš dom ščiti pred neželenimi vstopi. Ob vaši vrnitvi se bodo garažna vrata na vaš ukaz preko daljinskega upravljalnika spet elegantno odprla in vas spustila v zavetje vašega doma.

Delovanje pogona lahko nadzorujete preko sistema MEVEO, saj se elektronski sistem vrat po montaž, priklopi na omrežje. Preko brezžičnega omrežja pa lahko prav tako upravljate z vrati. Zaradi počasnega zagona in zaustavitve se vrata mehko dvigujejo in zaustavijo. Sami pogoni so varčni, poleg tega pa imajo tudi varčno LED osvetlitev, ki vam omogoča boljšo vidljivost. Po vašem odhodu se ta samodejno izklopi.

Če želite odličnost, potem ne sklepajte kompromisov. Zase in za svoj dom zato namenite najboljše. Z nami in našimi Teckentrup in s pogoni za garažna vrata Marantec boste pisali brezkompromisno zgodbo prijetnih odhodov in prihodov domov, ki bo zanesljivo trajalo dolga leta.