Aktualno2018-03-06T20:55:01+00:00
rgtvthzn6

AKTUALNO

ADOOR

Telefon: 03 620 97 25   GSM: 041 615 609   Faks: 03 620 97 25   E-mail: info@adoor.si

Novica 2

GARAŽNA VRATA

Bistveno aktivno vlogo pri dvigovanju garažnih dvižnih vrat imajo vzmeti, saj so s tem poleg jeklenih vrvi in motornega pogona najaktivnejši in s tem najšibkejši člen v sistemu dvižnih vrat. Prav na te detajle smo v podjetju Adoor še posebej pozorni zato v svojem prodajnem programu zagotavljamo take rešitve, ki zagotavljajo kupcem maksimalno varnost, minimalne stroške vzdrževanja in dolgo življenjsko dobo garažnih vrat.

 OBLIKUJTE SVOJA VRATA

 

  
 

PREDNOSTI GARAŽNIH VRAT PODJETJA ADOOR:

  • Izredno kvalitetno izdelane sekcije, s polkrožnim zaključnim robom, kar zagotavlja maksimalno tesnjenje med posameznimi sekcijami

  • natezne vzmeti, vpete vertikano oziroma horizontalno odlikuje izredno dolga življenjska doba

  • Garažna vrata iz programa CARTEC, model GSW še posebej odlikujejo popolnoma zaprte vzmeti

  • 10 let garancije (na vzmeti in ostale dele)

  • Nemška natančnosti in visoka kvaliteta izdelkov.

  • Izredno tihi tek vrat, kar je odraz izredno natančne izdelave

  • motorni pogoni vrhunskega nemškega proizvajalca Marantec, ki je na tem področju tako po tradiciji kot po kvaliteti pojem odličnosti.

Novica

S prodajo vseh vrst garažnih in industrijskih vrat se ukvarjamo že od leta 2001, kar pomeni, da gre za več kot 15 letno tradicijo, kar potrjuje dejstvo, da je v Sloveniji pod vodstvom direktorja Adolfa Romiha vgrajenih več kot 7.000 dvižnih vrat. Referenčna lista naših največjih kupcev je dokaz, da so naši izdelki na trgu priznani in cenjeni. Odlika našega podjetja so visoko kvalitetni produkti in tradicija, kar lahko še posebej poudarimo.

Iz prodajnega programa sekcijskih garažnih vrat blagovne znamke Adoor d.o.o. lahko dobavimo dva tipa različnih tehnično zasnovanih sekcijskih vrat in sicer s torzijskimi vzmeti in z nateznimi vertikalnimi vzmetmi. Za boj zahtevne kupce ponujamo tudi garažna vrata nemškega proizvajalca Teckentrup z nateznimi vzmeti, ki so nameščena nad vodili in so popolnoma zaprta, kar ta tip garažnih vrat še posebej odlikuje.

Iz prodajnega programa industrijskih sekcijskih vrat Adoor ponujamo različne tehnične rešitve vgradnje vrat in sistema postavitve vodil v prostoru. Tudi v industrijskem prodajnem programu je možno izbirati med različnimi dizajni in barvami zunanjega plašča vrat. Industrijska rolo vratanemškega proizvajalca Teckentrup odlikujejo izredna tehnična dovršenost, trpežnost in enostaven način vzdrževanja. Naša vsa ind. vrata so vgrajena v največjih slovenskih industrijskih obratih velikokrat izpostavljena dolgim letom težkim pogojem obratovanja.

Go to Top