• Koroška cesta 37a, 3320 Velenje
  • Pon - Pet : 8:00 do 16:00

Na trgu že od leta 2001

S prodajo vseh vrst garažnih in industrijskih vrat se ukvarjamo že od leta 2001, kar pomeni, da gre za več kot 20 letno tradicijo, kar potrjuje dejstvo, da je v Sloveniji pod vodstvom direktorja Adolfa Romiha vgrajenih več kot 7.000 dvižnih vrat. Referenčna lista naših največjih kupcev je dokaz, da so naši izdelki na trgu priznani in cenjeni. Odlika našega podjetja so visoko kvalitetni produkti in tradicija, kar lahko še posebej poudarimo.

Iz prodajnega programa sekcijskih garažnih vrat blagovne znamke Adoor d.o.o. lahko dobavimo dva tipa različnih tehnično zasnovanih sekcijskih vrat in sicer s torzijskimi vzmeti in z nateznimi vertikalnimi vzmetmi. Za boj zahtevne kupce ponujamo tudi garažna vrata nemškega proizvajalca Teckentrup z nateznimi vzmeti, ki so nameščena nad vodili in so popolnoma zaprta, kar ta tip garažnih vrat še posebej odlikuje.

Iz prodajnega programa industrijskih sekcijskih vrat Adoor ponujamo različne tehnične rešitve vgradnje vrat in sistema postavitve vodil v prostoru. Tudi v industrijskem prodajnem programu je možno izbirati med različnimi dizajni in barvami zunanjega plašča vrat. Industrijska rolo vratanemškega proizvajalca Teckentrup odlikujejo izredna tehnična dovršenost, trpežnost in enostaven način vzdrževanja. Naša vsa ind. vrata so vgrajena v največjih slovenskih industrijskih obratih velikokrat izpostavljena dolgim letom težkim pogojem obratovanja.