rgtvthzn6

Marantec - daljinski upravljalniki

Telefon: 03 620 97 25   GSM: 041 615 609   Faks: 03 620 97 25   E-mail: info@adoor.si
marantec

Daljinski upravljalniki in pogoni Marantec so najboljši dodatek kvalitetnim vratom

Naj vas razveselimo, da ste na pravem mestu za nakup vsega trojega – tako kvalitetnih vrat kot najboljših pogonov in daljinskih upravljalnikov Marantec!
V kolikor želite pa vam lahko na vaših vratih zamenjamo obstoječi pogon z novim pogonom Marantec, seveda skupaj z novimi daljinskimi upravljalci. Podjetje Marantec vam garantira vrhunsko kakovost.

Naše podjetje Adoor d.o.o. se s prodajo vseh vrst industrijskih in garažnih vrat ukvarja že 18 let in vam nudi priznane izdelke vrhunske kakovosti. Proizvajalci, ki zagotavljajo te izdelke, so priznani v svetovnem merilu in znani po dolgoletnih tradicijah ter visokokakovostnih inovativnih tehnologijah, ki jih uporabljajo pri izdelavi vrat. Ker za vas želimo le najboljše, vam nudimo le najkakovostnejša vrata, pri izbiri pa seveda strokovno svetujemo, da boste izbrali točno to, kar potrebujete za dom, industrijo ali kateri koli drug objekt.

Uporabo vrat pa precej olajšajo daljinski upravljalniki – tudi v tem primeru smo poskrbeli za kakovostno ponudbo podjetja Marantec.

 

Daljinsko upravljanje za še bolj preprosto rokovanje

Daljinski upravljalniki Marantec so univerzalne napravice, ki vam bodo uporabo in odpiranje vrat še poenostavile. Nemški proizvajalec Marantec je eden izmed najboljših na svojem področju, saj izdeluje različne kontrolne in daljinske naprave že od leta 1957.

Ker skoraj vedno za vrata potrebujemo več kot en daljinski upravljalnik, je zelo priporočljiv nakup enega ali več dodatnih univerzalnih upravljalnikov. Na ta način se vam ne bo zgodilo, da bi po nesreči ostali pred ali za zaprtimi vrati.

Prav tako je morda obstoječi daljinski upravljalec že iztrošen in potrebujete novega. S preprosto operacijo lahko prenesete podatke iz obstoječega daljinskega upravljalca na novega. Pozorni morate biti ali obstoječa naprava deluje na frekvenci 433 oz. 868 MHz.

Uporaba naprave lastnikom garažnih vrat omogoča, da jih lahko brez težav odprejo z več različnimi daljinskimi upravljalniki.

Kako daljinski upravljalnik deluje?

Takšen upravljalnik deluje z uporabo običajnih baterijskih vložkov in je lahek ter enostaven za uporabo. Različni modeli daljinskih upravljalnikov Marantec imajo različno število gumbov. To za uporabnika pomeni, da lahko z enim univerzalnim daljinskim upravljalnikom odpira več vrat.

Primer: Če ima daljinski upravljalnik na primer štiri gumbe, se lahko vsak gumb posebej kopira do štiri različne daljince.

Da se boste še dodatno prepričali, vam bomo na konkretnem primeru prikazali, kako enostavna je izdelava kopije daljinskega upravljalnika, ki ga želite podvojiti.

Najprej s povezovalnim členom povežete obstoječi daljinski upravljavec z novim daljinskim upravljavcem.

Nato pritisnete in držite stisnjen gumb na obstoječem daljinskem upravljavcu – prižge se rdeča lučka in sveti

Nato pritisnete gumb na novem daljinskem upravljavcu, kamor želite kopirati originalni daljinski upravljalnik in prične utripati rdeča lučka. Ko rdeča lučka preneha utripati in konstantno gori rdeča lučka, je nov daljinski upravljavec posnet.

Spustite oba gumba, tako na novem in obstoječem daljinskem upravljavcu in s kopiranjem ste zaključili.

Tako enostavno je to! Nakup kakovostnega in preprostega univerzalnega daljinskega upravljalnika Marantec vam bo prihranil marsikatero skrb, saj boste vedeli, da imate vedno na voljo dodatno napravo za odpiranje vrat.

Daljinci Marantec lahko posnamete tudi direktno iz motornega pogona Marantec, tudi takrat kadar nimate na voljo nobenega originalnega daljinskega upravljalnika. S posebnim postopkom, ki je opisan v navodilih za uporabo in je povsem enostaven, lahko izbrišete vse predhodno vpisane daljince.
Če niste prepričani, kateri daljinec bi bil primeren za vas oziroma kateri bo kompatibilen z vašim originalnim daljincem, nas hitro kontaktirajte in povprašajte! Svetovalci podjetja Adoor d.o.o. vam bodo z največjim veseljem priskočili na pomoč pri izbiri vašega univerzalnega daljinca. Čeprav obstaja več različnih vrst naprav, pa je vsem skupno, da so produkt vrhunskega nemškega proizvajalca, zaradi česar ni dvoma glede njihovega preprostega, dolgega in brezhibnega delovanja.

To pa sploh še ni vse …

Pri nas so vam na voljo tudi:

  • garažna vrata,
  • industrijska vrata,
  • rolo vrata,
  • kovinska vrata,
  • hitro tekoča vrata,
  • vhodna vrata.

Zagotavljamo vam, da ne glede na to, katera vrata boste izbrali, boste z njimi zadovoljni vrsto let – tako z estetsko funkcijo kot tudi s brezhibno delujočo in inovativno tehnologijo.

Ob vsej izbiri vrat, ki so vam na voljo, se boste morda kar težko odločili, katera so za vas najbolj primerna. Odlikuje jih atraktiven videz, pestra izbira barv, estetsko oblikovani zastekljeni deli in eleganten izgled površin. Poseben poudarek dajemo pogonski tehniki, ki je energijsko varčna in ima ogromno varnostnih funkcij, ki zagotavljajo popolno varnost za uporabnika.

Naše podjetje Adoor d.o.o. bo tako zadovoljilo še najzahtevnejšega kupca, vsem pa seveda z veseljem pomagamo pri odločitvah in odgovorimo na vsa vaša vprašanja ter vam strokovno svetujemo. Izberite torej naša vrata in daljinske upravljalnike, s katerimi boste zadovoljni še leta in leta.

Pogosta vprašanja in odgovori

Katere izdelke vključuje vaš prodajni program?

Poleg kakovostnih garažnih pogonov, daljinskih upravljalnikov Marantec, naša ponudba vključuje tudi garažna vrata, industrijska in rolo vrata, hitro tekoča vrata, vhodna vrata … Prepričani smo, da boste z izbiro več kot zadovoljni. Na nekatere izdelke in elemente nudimo tudi garancijo in možnost servisiranja. Inovativna in hitro delujoča tehnologija vas bo navdušila, vašim delavcem pa omogočila še več udobja pri delu. Vsaki stranki se maksimalno posvetimo ter prisluhnemo željam in zahtevam kupcev, pri tem pa ne pozabimo na svojo svetovalno vlogo ter pri načrtovanju podamo tudi svoje strokovno mnenje.

Daljinski upravljalnik Marantec omogoča enostavno rokovanje in hitro delovanje

Nemški proizvajalec daljinskih upravljalnikov je znan po svoji neprimerljivi pozornosti za detajle, zato je kakovost več kot zagotovljena. Preprosta zasnova naprave omogoča še bolj enostavno rokovanje, kar bo še posebej všeč vašim zaposlenim. Priporočamo nakup več Maratec daljincev, saj se boste na ta način obvarovali pred tem, da bi po nesreči ostali zaprti v ali izven garaže. Prav tako je poenostavljen tudi prenos podatkov z enega daljinca na drugega.

Katere so glavne prednosti kakovostnega daljinca Marantec?

V prvi vrsti se lahko pohvali s priznanim poreklom. Je enostaven za uporabo, poganjajo ga klasične baterije. Število gumbov se sicer od modela do modela razlikuje, z enim samim daljincem je mogoče odpirati več vrat. Prenos kopije na drugo daljinsko enoto je enostaven. Najprej se je potrebno vzpostaviti povezavo med starim in novim kontaktom, z daljšim pritiskom na gumb povežete obe enoti (to vam nakazuje rdeča lučka) ter počakate utripanje ne preneha. V samo eni minuti lahko na ta način hitro in enostavno prenesete podatke z enega elementa za odpiranje na drugega.

Niste najbolj tehnično podkovani in potrebujete pomoč?

Brez skrbi: tu smo, da vam pomagamo izbrati najboljša vrata in vse spremljevalne elemente, ki sodijo zraven. Tudi daljinski upravljalec Marantec je primer pomembne komponente, ki ima velik vpliv na celotno izkušnjo uporabe. Verjemite nam na besedo: nakup omejenega daljinskega upravljalnika vam bo prihranil marsikatero skrb o tem, da bi ostali zaklenjeni pred svojo garažo. Če ne veste, kateri daljinec za garažna vrata bi izbrali, ne oklevajte in nas pokličite. Naši strokovnjaki že nestrpno pričakujejo vaš klic in vam bodo natančno razložili glavne prednosti omenjenega sistema. Vrhunski nemški proizvajalec je ves čas na lovu za novimi posodobitvami in inovacijami, zato je ta izdelek še toliko bolj zanimiv. Dolga leta brezhibnega delovanja bodo zarisala nasmeh na obrazu vaših zaposlenih.