• Koroška cesta 37a, 3320 Velenje
  • Pon - Pet : 8:00 do 16:00

VHODNA VRATA

Pošljite povpraševanje in pridobite
dodatne informacije

Vhodna vrata

KAKOVOSTNA VHODNA VRATA

Vhod je poudarek hiše. Je nekaj, kar obiskovalec avtomatično išče s pogledom in želi najti čim prej. Zato ni smiselno, da vhod skrivamo z barvo, ki je enaka steni okoli njega. Poudarimo ga s temnejšimi toni, če je fasada svetla, ali s svetlimi toni, če je fasada temnejša. Lahko uporabimo barvo, ki je nekje na hiši že uporabljena, a morda v intenzivnejšem tonu. Če so barve na hiši zelo nevtralne in monotone, bo živahnejši in toplejši ton vrat prava pika na i. Tudi tu velja, da je dobro v salon prinesti fotografijo cele hiše z vhodne strani – lažje bo izbrati.

PIRNAR VRATA

Vhodna vrata Pirnar so estetski, funkcionalni in tehnološki presežki. Z inovativnim pristopom že vrsto let postavljamo trende v panogi: samodejna vhodna stena s prepoznavo lastnika, nevidne ročaje, čitalce prstnih odtisov, masivna vrata iz aluminija z večnivojsko zasnovo krila, povsem raven vhod z elementi v isti ravnini, ročaje iz žareče kovine in vrata izjemnih dimenzij.

  • ELEGANTEN DIZAJN
  • IZJEMNA VARNOST
  • NEPREKOSLJIVA FUNKCIONALNOST
IZJEMNA KVALITETA
ČUDOVITI SVET VHODNIH VRAT PIRNAR
Vhodna vrata za veličasten dom

Vhod, ki z dominantno prisotnostjo očara vsakogar, ki se mu približa. Estetsko dovršen tehnološki biser. Osupljiva vhodna vrata za izjemno udobje sodobnega bivanja.

VRATA PRIHODNOSTI

Vhodna stena Pirnar Theatrica so prva brezdotična in popolnoma samodejna hišna vhodna vrata, ki se brez dotika odprejo in zaprejo samo lastniku. Elegantni vhodi Ultimum Pure predstavljajo vrata v povsem gladki ravnini, medtem ko kolekcija Multilevel ustvarja valovit relief v obliki sipin in morskih valov.

Pošljite povpraševanje in pridobite
dodatne informacije

Katalogi vhodnih vrat Pirnar

Prenesite si najnovejše kataloge vhodnih vrat PIRNAR in se seznanite z bogato izbiro različnih modelov vrhunskih vhodnih vrat.

Naj vaš dom krasijo vrata, ki so prejela največ prestižnih nagrad na svetu za dizajn in inovacije – to so vhodna vrata Pirnar.

Katalog OPTIMUM

Katalog PREMIUM

Katalog ULTIMUM

IZJEMNE DIMENZIJE VRAT

Veliki prostori z visokimi stropi, veličastne vile, gradovi in umetnine sodobne arhitekture potrebujejo več kot standardna vhodna vrata. Vhode Pirnar ustvarjamo v izvedbah Grande, ki z izjemno višino in širino ustvarjajo vtis veličastnosti. Najvišja vrata v višini 9 m krasijo vhod vile v Dubaju.