rgtvthzn6

VHODNA VRATA

ADOOR

Telefon: 03 620 97 25   GSM: 041 615 609   Faks: 03 620 97 25   E-mail: info@adoor.si

VHODNA VRATA

Vhod je osebni del hiše. Je pripoved o lastniku. Če se tega zavedamo ali ne, na podlagi vhoda bo obiskovalec sklepal o nas. Zato se splača premisliti, kakšen prvi vtis želimo ustvariti.

Vhod je poudarek hiše. Je nekaj, kar obiskovalec avtomatično išče s pogledom in želi najti čim prej. Zato ni smiselno, da vhod skrivamo z barvo, ki je enaka steni okoli njega. Poudarimo ga s temnejšimi toni, če je fasada svetla, ali s svetlimi toni, če je fasada temnejša. Lahko uporabimo barvo, ki je nekje na hiši že uporabljena, a morda v intenzivnejšem tonu. Če so barve na hiši zelo nevtralne in monotone, bo živahnejši in toplejši ton vrat prava pika na i. Tudi tu velja, da je dobro v salon prinesti fotografijo cele hiše z vhodne strani – lažje bo izbrati.

Če imamo energetsko pasivno hišo, je jasno, da bomo izbrali najbolje izolirana vrata na trgu. A tudi, če je nimamo, velja razmisliti – bomo raje prihranili pri nakupu, ali pa desetletja vsako leto pri stroških ogrevanja? Debelejša izolacija ne pomeni le prihranka pri ogrevanju, ampak tudi prijetnejše bivanje z manj prehladi.

Udobje je, da lahko pozabite nadležno skrb za hišne ključe. Za varnost svojega doma poskrbite že z neponovljivim dotikom svojega prstnega odtisa. Udobje je toplina vašega doma. Najbolje izoliran aluminijasti vhod na svetu skrbi, da vam je tudi v najostrejši zimi prijetno kot v naročju ljubljene osebe. Udobje je prijazna in diskretna osvetljenost vhoda, kjer to najbolj potrebujemo. Ponoči zlahka vidimo, kje je prag, kje prijeti kljuko, kam položiti prst za odklepanje.

Obstaja veliko načinov, da vlomilce prepodimo drugam. Če smo na področju, kjer so vlomi pogosti, je vsak dodatni protivlomni dodatek ali boljša ključavnica eno zagotovilo več, da bo vlomilec raje poiskal šibkejšo žrtev – druga vrata, ki jih je lažje vlomiti.

NAŠI POSLOVNI PARTERJI

KATALOGI

Garažna vrata


Garažna vrata

INDUSTRIJSKA VRATA


Industrijska vrata

ROLO VRATA


Rolo vrata

KOVINSKA VRATA


Kovinska vrata

HITRO TEKOČA VRATA


Hitro tekoča vrata

VHODNA VRATA


Vhodna vrata