Najvišjo kakovost in učinkovitost zagotavljajo industrijska sekcijska vrata Adoor

V našem bogatem prodajnem programu so vam na voljo kakovostna, varna, in trajna industrijska vrata, ki bodo skozi vso svojo življenjsko dobo delovala zelo zanesljivo, vašemu objektu pa bodo dodala pomemben arhitekturni pečat. Za industrijska vrata, ki so izpostavljena velikim obremenitvam, od katerih se zahteva brezhibno delovanje brez kakršnih koli motenj, je kakovost in zanesljivost izjemnega pomena za dolgotrajno delovanje. Vsa vrata, na voljo pri nas, so izdelana po najvišjih kakovostnih standardih, odlikujejo pa jih kvalitetni materiali, izdelani v evropski uniji. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami vam svetovali pri nakupu vrat, da bo vaš nakup optimalen, vaša nova industrijska vrata pa vam bodo zagotavljala varnost in zanesljivost.

Industrijska vrata

Glavne prednosti industrijskih vrat ADOOR

 • popolna avtomatizacija in s tem maksimalno udobje, kar zagotavlja industrijski pogon nemškega proizvajalca Marantec

 • dolga življenjska doba

 • zagotovljena varnost pri upravljanju z vrati

 • moderen dizajn

 • vrhunski materiali

 • odpornost na zunanje vplive in dolgotrajna kakovost

 • možnost delne ali celotne zasteklitve

 • industrijska vrata zagotavljajo varnost in udobje v vseh pogojih

Industrijska vrata

Industrijska vrata ki, jih imamo v prodajnem programu v podjetju ADOOR,  so na voljo v različnih dimenzijah, dizajnih in barvah. Posamezne sekcije vrat so lahko tudi poljubno zastekljene, tako s posameznimi okni oziroma je lahko sekcija v ALU izvedbi, kar pomeni, da je skoraj celotna sekcija zastekljena. To omogoča boljšo naravno osvetljenost vaših industrijskih prostorov in bolj zdravo in prijetno delovno okolje, ter prihranek pri porabi električne energije zaradi osvetljevanja poslovnega prostora. Vprašajte naše strokovnjake za nasvet in pomoč pri nakupu industrijskih vrat in svetovali vam bodo tudi v zvezi z možnostjo zasteklitve industrijskih vrat. V kolikor boste izbrali industrijska vrata iz prodajnega programa ADOOR, boste izbrali varnost, udobje in izjemno kakovost, ki zadostuje vsem zahtevam, predpisanim z veljavno evropsko normo EN 13241-1. Za več informacij nas lahko kontaktirate tukaj.

KAJ JE POMEMBNO VEDETI PRED NAKUPOM INDUSTRIJSKIH VRAT ADOOR?

Industrijska vrata so pomembna investicija v poslovni objekt, za katero vsakdo želi, da se mu obrestuje z dolgotrajnim in zanesljivim delovanjem. Poleg tega so industrijska vrata močan arhitekturni element, ki vpliva na celoten izgled vašega objekta, zato je toliko bolj pomembno, da se industrijska vrata prilagajajo celotnemu izgledu vašega objekta.

Pri nakupu industrijskih vrat so tako izrednega pomena strokovni nasveti, kakšna vrata izbrati glede tehničnih in vizualnih lastnosti, kako jih pravilno vgraditi v prostor in kako jih najbolj optimalno integrirati v sam tehnološki  proces, da maksimalno služijo svojemu namenu. Vse navedeno vam lahko zagotovimo na podlagi naših več kot 15-letnih izkušenj iz prodaje, montaže in servisa industrijskih vrat. Vse to je nedvomno zagotovilo, da bodo industrijska vrata, ki jih boste izbrali pri nas, optimalno izbrana za vaše potrebe in da vam bodo zanesljivo služila dolgo vrsto let.


Izpolnite spodnji obrazec in nas kontaktirajte za več informacij v zvezi z možnostmi, ki jih ponujajo industrijska vrata ADOOR

   Industrijska vrata

  NAŠI POSLOVNI PARTERJI

  KATALOGI

  Garažna vrata


  Garažna vrata

  INDUSTRIJSKA VRATA


  Industrijska vrata

  ROLO VRATA


  Rolo vrata

  KOVINSKA VRATA


  Kovinska vrata

  HITRO TEKOČA VRATA


  Hitro tekoča vrata

  VHODNA VRATA


  Vhodna vrata