rgtvthzn6

INDUSTRIJSKA VRATA

ADOOR

Telefon: 03 620 97 25   GSM: 041 615 609   Faks: 03 620 97 25   E-mail: info@adoor.si
INDUSTRIJSKA VRATA 2017-12-03T11:18:13+00:00

INDUSTRIJSKA VRATA

Industrijska vrata ki jih ima v prodajnem programu podjetje ADOOR so kakovostna, varna, so trajna in delujejo zelo zanesljivo. Vsa industrijska vrata so izdelana po visokih kakovostnih standardih, odlikuje jih visoko kvalitetni materiali izdelani v evropski uniji.

Glavne prednosti

  • popolna avtomatizacija in s tem maksimalno udobje, kar zagotavlja industrijski pogon nemškega proizvajalca Marantec

  • dolga življenjska doba

  • zagotovljena varnost pri upravljanju z vrati

  • moderen dizajn

Industrijska vrata ki jih ima v prodajnem programu podjetje ADOOR  so na voljo v različnih dimenzijah, dizajnih in barvah. Posamezne sekcije vrat so lahko poljubno zastekljene, tako s posameznimi okni oziroma je lahko sekcija v ALU izvedbi, kar pomeni, da je skoraj celotna sekcija zastekljena. V kolikor boste izbrali industrijska vrata iz prodajnega programa ADOOR, boste izbrali varnost, udobje in izjemno kakovost, ki zadostujejo vsem zahtevan, katere predpisuje veljavna evropska norma EN 13241-1. Za več informacij nas lahko kontaktirate tukaj.

KAJ JE POMEMBNO PRED NAKUPOM

Pri nakupu industrijskih vrat so izrednega pomena strokovni nasveti, kakšna vrata izbrati glede tehničnih lastnosti, kako jih pravilno vgraditi v prostor in kako jih najbolj optimalno integrirati v sam tehnološki  proces, da služijo maksimalno svojemu namenu. Vse navedeno vam lahko zagotovimo na podlagi naših več kot 15 letnih izkušenj iz prodaje, montaže in servisa industrijskih vrat.

PRELISTAJ KATALOG

Garažna vrata

Industrijska vrata

Rolo vrata

Kovinska vrata