• Koroška cesta 37a, 3320 Velenje
  • Pon - Pet : 8:00 do 16:00

NAKLADALNA TEHNIKA

Pošljite povpraševanje in pridobite
dodatne informacije

Nakladalna tehnika ponuja celoten program izdelkov, možnosti izboljšave izdelkov in dodatkov za vaše logistične potrebe: popolna rešitev za vse vaše zahteve. Izvedite več o izdelku tako, da izberete izdelek po vaši izbiri.

Za novogradnje, obstoječe in najete objekte

Pristanišča se pogosto uporabljajo za razširitev obstoječih zgradb ali kjer je notranji prostor omejen. Pristanišča se uporabljajo tudi za razširitev prostora znotraj najetih nepremičnin, ki imajo omejitve gradnje.

Enostavno prestavljen

Pristaniške hiše je mogoče enostavno prestaviti v drugo stavbo ali na drugo lokacijo.

rešitev HACCP

Pristanišča se pogosto uporabljajo v objektih, kjer ima HACCP visoko prioriteto ali je temeljna zahteva za upravljavca skladišča.

Energijsko učinkovit

Pristanišča izboljšajo toplotno izolacijo z ustvarjanjem ločnice med zgradbo in pristaniško opremo, kar je pomembno v okoljih z nadzorovano temperaturo.

ISO priklopna hiša

Nakladalna ploščad ISO skupaj s sekcijskimi stropnimi vrati, ki se zapirajo pred nakladalno postajo, po možnosti v kombinaciji s stopničastim okvirjem zagotavlja optimalno izolacijo in je še posebej primerna za hladilnice.

Pristanišče s stopničastim okvirjem

S stopničastimi okvirji je mogoče vrata prikolice po priklopu odpreti, da preprečite krajo. To omogoča tudi pristajanje prikolic ali kontejnerjev ponoči. Poleg tega je pri hladilnicah s hladilnimi vozili ali okoljih za predelavo sveže hrane, kjer je kontaminacija hrane zaskrbljujoča, pomembno, da se vrata vozila odprejo šele, ko je vozilo dejansko pristavljeno.