• Koroška cesta 37a, 3320 Velenje
  • Pon - Pet : 8:00 do 16:00

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Pošljite povpraševanje in pridobite
dodatne informacije

Nakupa pri nas ne boste obžalovali, saj omogočamo veliko stopnjo personalizacije in možnosti nadgradnje. Izbirate lahko med različnimi zasteklitvami, oblikami, barvnimi kombinacijami, tehničnimi rešitvami in uživate v odlični toplotni izolaciji. Garažna vrata so prav tako dobro zaščitena pred vlomi. Enostavna montaža brez zapletenih tehničnih specifikacij omogoča, da je implementacija izdelkov Adoor mogoča tudi na starejše objekte, ki so v procesu renovacije. Pošljite svoje povpraševanje še danes!

Največja prednost zaprtih vzmeti je ta, da v primeru poškodbe ali nenadnega poka vzmeti, le-ta ne odleti nekontrolirano z mesta v prostor in pri tem koga poškoduje. To pomeni, da dvižna garažna vrata iz naše ponudbe upoštevajo najvišje varnostne standarde. Vzmet ostane v svojem koritu in je zaščitena pred vplivi iz zunanjega okolja (rjavenjem). V primerjavi z drugimi vrati so bistveno trpežnejša in dobro ohranjajo svojo moč.

Ker verjamemo v kakovost svojih izdelkov, na vzmeti in na izbrane dele nudimo do 10 let garancije. Maksimalno tesnjenje omogoča odlično zaščito izdelka pred zunanjimi vplivi in vdorom vlage. Prav tako so vse vzmeti narejene tako, da imajo izredno dolgo življenjsko dobo, zato jih je potrebno menjati le v nekaterih primerih. Če vas zanima še več informacij o naših garancijskih pogojih, nas kontaktirajte.

Poleg dvižnih garažnih vrat prodajamo tudi ostale izdelke visoke kakovosti, med njimi tudi industrijska vrata, pogone in daljince za vrata, vhodna vrata … Natančneje si lahko našo ponudbo ogledate na spletni strani. Izredno ponosni smo, da sodelujemo tudi z vrhunskim nemškim proizvajalcem Maratec.

V našem asortimanu boste našli 3 vrste industrijskih vrat, in sicer rolo vrata, hitro tekoča PVC vrata in industrijska selekcijska vrata. Vsaka variacija ima svoje prednosti, zato vam priporočamo, da se pred nakupom posvetujete z našim strokovnjakom

Teckentrup že dolgo časa veljajo kot kakovosten ponudnik garažnih sekcijskih vrat. Družba slovi kot izredno inovativna poslovna enota, katere ekipo razvijalcev sestavljajo najboljši inženirji in konstrukterji. Varnostne rešitve ščitijo zdravje vas in vaših delavcev in imajo vgrajen varovalni sistem proti ukleščanju prstov. Pametni pogon in vzmetni sistem tvorita trpežna in vzdržljiva vrata, odporna na udarce. Uživajte v široki ponudbi vrat, izvedb, zasteklitev, vodil, prvorazrednih materialov … Kakovost zagotavlja certifikat varnosti EN ISO 9001. Najboljša vrata in sinonim za racionalno naložbo. Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala na poti do kakovostnih vrat ter vrhunsko izvedeno montažo.

Izdelek je sestavljen iz vzdržljive jeklene dvostenske sekcije in ima izredno stabilno obdelovalno površino, z debelino 40 mm ali 80 mm. Dolgotrajnost, vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo omogoča posebna struktura, ki je zaradi PU pene, visoko toplotno izolativna , odporna na veter, dež in ogenj. Tovarniško tesnilo onemogoča prehod zraka v prostor. Unikatna sestava omogoča upogibnost in vzvodno trdnost ter ščiti pred vlomi in vremenskimi pogoji.

Zaradi posebne zasnove zaščitne plasti, ki onemogoča prehod umazanije in saj v notranje plasti materiala, je vzdrževanje enostavno. Z nežnim čistilnim sredstvom in vodo enkrat tedensko vrata obrišite in pustite, da se posušijo na zraku.

Seveda. Vsi izdelki v naši ponudbi so oblikovani tako, da zavzamejo malo prostora in delujejo na princip zlaganja preko vgrajene gredi na steni. To pomeni, da ni potrebno žrtvovati preveč prostora, saj se bodo vrata »zlagala« na stropu. Četudi je globina vaše proizvodne hale nižja, so rolo vrata vseeno primerna za vgradnjo. Zaradi mikroprofilirane površine bo čiščenje enostavno, saj se prašni delci in saje, ki pogosto nastanejo pri izdelavi izdelkov, ne bodo zajedli v notranje plasti vrat. Tudi barvni odtenek bo zaradi tega tudi po več letih uporabe ostal isti in ne bo pridobil rumenkastega sijaja.

Izdelovalec rolo vrat Teckentrup velja za uveljavljenega in zanesljivega proizvajalca vrat, katerega izdelki krasijo proizvodne halje nekaterih najbolj znanih podjetij. Omogočajo tekoče in avtomatizirano odpiranje in zapiranje ter so primerna za aplikacijo na vse vrste objektov, tudi manjših proizvodnih enot. So varna za uporabo, saj imajo implementirane sofisticirane sisteme za odpiranje. Prav tako so tovrstna industrijska vrata izredno kakovostno izolirana in na ta način zmanjšujejo toplotne izgube. Vrata so tudi estetsko oblikovana in vsako stavbi pridajajo občutek hladne elegance.

Ne, to nikakor ne drži. Industrijska garažna vrata priznanih proizvajalcev odlikuje dolga življenjska doba. Z redim servisiranjem in minimalnimi stroški vzdrževanja bo vaša investicija v kakovostna vrata dolgoročna. Zavedati se je potrebno tudi dejstva, da so rolo vrata igrajo tudi estetsko vlogo, saj v povprečju zavzemajo 20 % celotne površine pročelja hiše. Cenovno ugodnejša vrata so po navadi tudi slabše izolirana, kar bo še dodatno vplivalo na mesečni strošek ogrevanja in hlajenja proizvodnega obrata. Velja namreč, da izolacija, debela od 40 mm, pozitivno vpliva na meseče stroške vzdrževanja objekta.

Cene se med seboj razlikujejo glede na dodatke in želje kupca, izbrano barvo, zasteklitev, površino, motorni pogon in ostale elemente. Seveda je končna vrednost nakupa odvisna tudi od lastnosti objekta, v katerega bo dvižna enota vgrajena.

Poleg kakovostnih garažnih pogonov, daljinskih upravljalnikov Marantec, naša ponudba vključuje tudi garažna vrata, industrijska in rolo vrata, hitro tekoča vrata, vhodna vrata … Prepričani smo, da boste z izbiro več kot zadovoljni. Na nekatere izdelke in elemente nudimo tudi garancijo in možnost servisiranja. Inovativna in hitro delujoča tehnologija vas bo navdušila, vašim delavcem pa omogočila še več udobja pri delu. Vsaki stranki se maksimalno posvetimo ter prisluhnemo željam in zahtevam kupcev, pri tem pa ne pozabimo na svojo svetovalno vlogo ter pri načrtovanju podamo tudi svoje strokovno mnenje.

Nemški proizvajalec daljinskih upravljalnikov je znan po svoji neprimerljivi pozornosti za detajle, zato je kakovost več kot zagotovljena. Preprosta zasnova naprave omogoča še bolj enostavno rokovanje, kar bo še posebej všeč vašim zaposlenim. Priporočamo nakup več Maratec daljincev, saj se boste na ta način obvarovali pred tem, da bi po nesreči ostali zaprti v ali izven garaže. Prav tako je poenostavljen tudi prenos podatkov z enega daljinca na drugega.

V prvi vrsti se lahko pohvali s priznanim poreklom. Je enostaven za uporabo, poganjajo ga klasične baterije. Število gumbov se sicer od modela do modela razlikuje, z enim samim daljincem je mogoče odpirati več vrat. Prenos kopije na drugo daljinsko enoto je enostaven. Najprej se je potrebno vzpostaviti povezavo med starim in novim kontaktom, z daljšim pritiskom na gumb povežete obe enoti (to vam nakazuje rdeča lučka) ter počakate utripanje ne preneha. V samo eni minuti lahko na ta način hitro in enostavno prenesete podatke z enega elementa za odpiranje na drugega.

Brez skrbi: tu smo, da vam pomagamo izbrati najboljša vrata in vse spremljevalne elemente, ki sodijo zraven. Tudi daljinski upravljalec Marantec je primer pomembne komponente, ki ima velik vpliv na celotno izkušnjo uporabe. Verjemite nam na besedo: nakup omejenega daljinskega upravljalnika vam bo prihranil marsikatero skrb o tem, da bi ostali zaklenjeni pred svojo garažo. Če ne veste, kateri daljinec za garažna vrata bi izbrali, ne oklevajte in nas pokličite. Naši strokovnjaki že nestrpno pričakujejo vaš klic in vam bodo natančno razložili glavne prednosti omenjenega sistema. Vrhunski nemški proizvajalec je ves čas na lovu za novimi posodobitvami in inovacijami, zato je ta izdelek še toliko bolj zanimiv. Dolga leta brezhibnega delovanja bodo zarisala nasmeh na obrazu vaših zaposlenih.