• Koroška cesta 37a, 3320 Velenje
  • Pon - Pet : 8:00 do 16:00

REFERENCE

Pošljite povpraševanje in pridobite
dodatne informacije

GARAŽNA VRATA

Stranka iz Sečovelj

Stranka je imela idejo »prisloniti« garažo k skali v hribu. K skali dogradil betonski kubus za dva avtomobila. Po priporočilu, ki ga je dobil od prijatelja smo hitro skonstruirali skupno idejo, da mu naredimo fasado in garažna vrata enotnega izgleda. Natančne roke naših mojstrov, so perfekcionistično upodobili celostno podobo pročelja objekta, ki se lepo integrira v naravno okolje. Še posebej smo ponosni na vsek izveden detajl, kot neposredni dokaz o našem drugačnem razmišljanju v primerjavi s povprečno konkurenco, saj so naši izdelki nadstandardni, lahko bi rekli v  butični izvedbi. Torej, to je naš nivo, ki nas razlikuje od povprečne konkurence.

Stranka iz Sežane

Stranka je že v naprej imela jasen cilj, za svojo garažo kupiti garažna vrata Teckentrup. Garažna vrata Teckentrup je proučil popolnoma že pred našim prihodom. Celostna zgodba predstavlja nadstandard na vsakem koraku na njegovem dvorišču. Zadovoljni smo, da smo bili izbrani, da smo vam dodali svoj mozaik v tej prečudoviti zgodbi, z našimi vrhunskimi garažnimi vrati Teckentrup.

Stranka iz Rogaške Slatine

Stranka je že prej poznala garažna vrata Teckentrup, ki so bila nameščena v podjetju kjer je zaposlena zato se je odločila opremiti svojo stanovanjsko hišo z našimi vrhunskimi garažnimi vrati Teckentrup.

Stranka iz Slovenj Gradca

Garažna vrata Teckentrup v kombinaciji z macesnovimi oblogami, spodaj prirejena padcu terena

Stranka iz Križa Pri Sežani

Stranka nam je zaupal pri enem bistvenih detajlov njegove stanovanjske hiše. Zelo je zadovoljen. Lep dom z dodatkom garažnih in stranskih krilnih vrat Teckentrup ponazarja tudi fotografija. Stranka nam je tudi zaupal pri opremi svojih poslovnih prostorov z več hitro tekočimi PVC vrati.

Stranka iz Cerknice

V stil arhitekturno dovršene stanovanjske hiše smo dodali še en arhitekturni mozaik z garažnimi vrati Teckentrup. Hvala za zaupanje.

Stranka iz Ljubljana Polje

Izdelava celotne fasade Vrstne hiše  v Ljubljani v kombinaciji vhodnih vrat in Garažnih vrat Teckentrup, z obloženimi detajli  podkonstrukcije z macesnovimi oblogami.

Stranka iz Škofij

Naša stranka iz Škofij je natančno proučila naša vrata in se po daljšem proučevanju konkurence na koncu odločila za naša garažna vrata Teckentrup.

Stranka iz Imenega pri Podčetrtku

Pri tej stranki krasi fasado tandem, Garažna vrata Teckentrup in vhodna vratra Inoterm.    

Stranka iz Repen Tabora

Zakonca iz Krasu sta dolga leta čakala na priložnost da sta lahko zaradi dvajsetletnih zapletov z državo končno zgradila garažo. Zaupala sta nam in naredili so kompleksno zgodbo pročelja njune garaže. Izdelek je perfektionistično dovršen, seveda na veliko zadovoljstvo stranke.

Stranka iz Dupelj

Stranka je v svojem življenju zgradila več nadstandardnih hiš, zase, za otroke itd… Tokrat smo bili deležni strankine pozornosti, saj je nekje videla garažna vrata Teckenbtrup in se odločila, da bo njeno nadstandardno hišo opremilo z garažnimi vrati prav naše podjetje. 

Stranka iz Sežane

Še en primer, kako je investitor natanko vedel kaj želi. Garažna vrata Teckentrup je proučil popolnoma pred našim prihodom. Sama hiša, garaža in njegov življenjski stil govori o nadstandardu na vsakem koraku na njegovem dvorišču. Še en dokaz več, da gre za izredno kvaliteten produkt, saj je investitor sam prepoznal odliko, ki predstavljajo garažna vrata Teckentrup.

Stranka iz Sevnice

Pri perfektionistični izbiri materialov pri gradnji svojega doma je stranka izbrala tudi garažna vrata Teckentrup.

Stranka iz Mestinja

Pri gradnji svojega doma je stranka zaradi priporočila njenega prijatelja izbrala garažna vrata Teckentrup.

INDUSTRIJSKA VRATA

Avto Snoj d.o.o. - Ljubljana

Podjetje Avto Snoj iz Ljubljane že dolga leta krasi več Teckentrup-ovih vrat v raznih izvedbah. Prav tako smo bili izvajalci za nov salon narejen iz ALU sten.

Avto center Žepič iz Tržiča

Že dolga leta stranka zadovoljna uporablja naša dvižna vrata Teckentrup. Pred nedavnim smo dodali še ena vrata blagovne znamke Toors.

Eurobox - Cerknica

Podjetje Eurobox Cerknica smo opremili z več različnimi vrstami vrati, več hitrotekočih PVC vrat do rolo vrat in vec industrijskih sekcijskih vrat.

Flucher turizem d.o.o. - Rogaška Slatina

Znan prevoznik v turizmu Flucher iz Rogaške Saltine nam je zaupal.  

Stranka iz Dragomlja

Domačija je svoje skladišče opremila z večjimi industrijskimi vrati Toors, ki so opremljena s pogoni Marantec. 

Innoduler

Nekoč nam je zaupalo podjetje Duler d.o.o.. Po združitvi podjetja Duler d.o.o. z avstrijskim podjetjem Inoofreight je nastala nova gospodarska sila na Koroškem, Innoduler d.o.o. Ponosni smo, da smo sestavni del te velike zgodbe o uspehu.

Komunala Slovenj Gradec – Mestna kotlovnica na bio maso

Vhod deponije za bio maso zapirajo rolo vrata teckentrup velikih dimenzij, 11,2×8 m. Famozna je bila že sama montaža.

Kovin Trade Celje

Eden največjih grosistov z jeklom v Evropi Kovitrade je opremil izredno frekventne prehode v svoje novem sodobnem skladišču, z rolo vrati Teckentrup.  

Lingva S

Je visoko tehnološko informacijsko podjetje,  iz Cerknice, ki nam je tudi zaupalo pri izvedbi industrijskih sekcijskih vrat v svojih novih poslovnih prostorih.

MHE Borovlje - Jesenice

V svoji ponudbi imamo tudi zglobna vrata iz skupine Silvelox, ki so namenjena za zapiranje prostorov, kjer ni možno vgraditi dvižnih vrat.

Obzorje Brežice

Večji Brežiški gradbinec, Obrorje Brežice je svoje sodobne poslovno-proizvodne prostore opremil z našimi sekcijskimi dvižnimi vrati TOORS, ki so opremljena z visoko kvalitetnimi industrijskimi pogoni Marantac.

Servis Peguet Stočko – Ravne na Koroškem

Podjetje Peguet servis Stočko, Ravne na Koroškem smo opremili z 11 kosi dvižnih vrat TOORS, ki jih poganjajo ind. pogoni Marantec.

Preis Sevnica

Podjetje Preis Sevnica nam zaupa že mnoga leta, saj sledimo vseskozi njihovemu razvojnemu ciklusu. Približujemo se številu 20 rolo vrat, predvsem večjih dimenzij.

Protect Sevis - Šentjur

Že od leta 2004 dalje podjetju Protect Sevis, ki je eden največjih vzdrževalcev kamionskih pnevmatik služi naših 14 industrijskih sekcijskih in rolo vrat, za razne namene v njihovi dejavnosti proizvodnje in servisa kamionskih gum.

Reklame Žarn, Brežice

Podjetje Reklame Žarn nam zaupa že skoraj dvajset let. Tokrat smo spet opremljali nov poslvoni prostor.

Stanovanjski blok Krtina

Direktor Ado Romih je pred več leti pri gradnji stanovanjskega bloka za svojo garažno hišo seveda uporabil dvižna industrijska vrata Teckentrup.

Stanovanjski sklad Republike Slovenije

Vhod v garažno hiš Stanovanjskega republiškega sklada – Ljubljana Polje.

Stranka iz Slovenj Gradca

Objekt je opremljen z industrijskimi vrati Toors in pogonom Marantec.

Živalski vrt Ljubljana

V dveh nizih smo opremljali skladiščne prostore v Živalskem vrtu v Ljubljani. Skupaj smo vgradili 17 industrijskih sekcijski in ALU rolo vrat.

Stranka iz Brežic - mehanična delavnica

Novo lepo urejeno delavnico krasi več vrat Toors, ki so opremljena s pogoni Marantec.

Stranka iz Ljubljane

Mojster je svojo mehanično delavnico opremil z industrijskimi rolo vrati Teckentrup.