Dvižna garažna vrata

Pri gradnji ali obnovi hiše ponavadi dajemo zelo velik poudarek zunanjemu izgledu hiše. Dvižna garažna vrata, kot eden večjih arhitekturnih elementov na objektu, igrajo zelo pomembno vlogo ne samo pri zagotavljanju varnosti vašega doma, temveč tudi pri vizualni identiteti objekta. Zato je pravilna izbira vaših novih garažnih vrat še toliko bolj pomembna.

Poleg lepega izgleda pa dvižna garažna vrata ADOOR zagotavljajo tudi visoko kakovost, dolgotrajno brezskrbno uporabo in izjemno nizke stroške vzdrževanja.

Bistveno aktivno vlogo pri dvigovanju garažnih dvižnih vrat imajo vzmeti, saj so s tem poleg jeklenih vrvi in motornega pogona najaktivnejši in s tem najšibkejši člen v sistemu dvižnih vrat. Prav na te detajle smo v podjetju Adoor še posebej pozorni, zato v svojem prodajnem programu zagotavljamo take rešitve, ki zagotavljajo kupcem maksimalno varnost, minimalne stroške vzdrževanja in dolgo življenjsko dobo garažnih vrat.

Dvižna garažna vrata

Prednosti zaprtih vzmeti, ki so nameščena na vodila garažnih vrat horizontalno:

 • v primeru poka vzmeti le-te fizično ne morejo nekontrolirano »odfrčati« v prostor, torej ostanejo v koritu – s tem je zagotovljena maksimalna varnost uporabnikov in vseh, ki so kadarkoli v bližini garažnih vrat,

 • vzmeti so v koritu zaščitene pred zunanjimi vplivi, kot so vlaga in prah – s tem je bistveno povečana življenjska doba vzmeti, posledično so tudi garažna vrata bistveno trpežnejša

 • motorni pogon tudi po daljšem obdobju delovanja ni prekomerno obremenjen prav iz razloga, ker vzmeti delujejo v idealnih pogojih in ohranijo dolgo svojo moč – s tem se bistveno poveča življenjska doba motornega pogona, nameščenega na garažna vrata

Prednosti garažnih vrat podjetja Adoor:

 • Izredno kvalitetno izdelane sekcije, s polkrožnim zaključnim robom, kar zagotavlja maksimalno tesnjenje med posameznimi sekcijami

 • natezne vzmeti, vpete vertikano oziroma horizontalno odlikuje izredno dolga življenjska doba

 • Garažna vrata iz programa CARTEC, model GSW še posebej odlikujejo popolnoma zaprte vzmeti

 • 10 let garancije (na vzmeti in ostale dele)

 • Nemška natančnosti in visoka kvaliteta izdelkov.

 • Izredno tihi tek vrat, kar je odraz izredno natančne izdelave

 • motorni pogoni vrhunskega nemškega proizvajalca Marantec, ki je na tem področju tako po tradiciji kot po kvaliteti pojem odličnosti.

Garažna vrata

Prednosti vzmeti, ki so nameščene vertikalno:

 • vzmeti zavzemajo minimalni prostor po višini – to omogoča, da izgubimo samo 10 cm za preklado lahko tudi manj z delnim spustom garažnih vrat glede višine odpiranja.

Dvižna garažna vrata bodo krasila vaš dom mnogo let po nakupu. Zato je pomembno, da si za nakup vzamete dovolj časa in se za nasvet obrnete na strokovnjake. V podjetju Adoor se s prodajo in montažo garažnih vrat ukvarjamo že zelo dolgo, zato smo pravi naslov za vsa vprašanja. Z veseljem vam bomo svetovali in vam pomagali pri izbiri najbolj optimalnih garažnih vrat. Ker dvižna garažna vrata poleg svoje vizualne funkcije opravljajo tudi izjemno pomembno varnostno funkcijo, hkrati pa morajo biti čim bolj enostavna za uporabo in vzdrževanje, je pravilna odločitev zelo pomembna. Pišite nam prek spodnjega obrazca ali pa nas obiščite in skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vaša nova dvižna garažna vrata.

ZA NASVET ALI VEČ INFORMACIJ NAM PIŠITE:  Garažna vrata

  NAŠI POSLOVNI PARTERJI

  KATALOGI

  Garažna vrata


  Garažna vrata

  INDUSTRIJSKA VRATA


  Industrijska vrata

  ROLO VRATA


  Rolo vrata

  KOVINSKA VRATA


  Kovinska vrata

  HITRO TEKOČA VRATA


  Hitro tekoča vrata

  VHODNA VRATA


  Vhodna vrata