Zakaj izbrati ravno Teckentrup industrijska rolo vrata?

Želite najugodnejšo ponudbo ali pa dodatne informacije? Pišite nam, z veseljem vam

Želite najugodnejšo ponudbo ali pa dodatne informacije? Pišite nam, z veseljem vam bomo pomagali:

Industrijska rolo vrata TECKENTRUP so vam pri nas na voljo v različnih dimenzijah, povsem prilagojena vašim željam in potrebam. Vrata so zelo enostavno zasnovana za čim lažjo uporabo, so izredno robustna in zelo ekonomična. Ker imajo mikroprofilirano površino, so zelo odporna na udarce in različne poškodbe. Rolo vrata Teckenrup so namenjena predvsem visokim in širokim odprtinam, ki jih najpogosteje najdemo na industrijskih objektih, gospodarskih poslopjih, v kmetijstvu in podobno. Zaradi visoke ekonomičnosti, ki jo nudijo naša industrijska rolo vrata, so posebej primerna za vgradnjo v objekte, kjer je prostor v globino objekta omejen.

industrijska rolo vrata  Investicija v industrijska rolo vrata

  Investicija v industrijska rolo vrata največkrat predstavlja pomemben člen v sestavi tehnološkega procesa vaše proizvodnje ali storitve. Prav tako takšna vrata predstavljajo tudi finančni vložek, zato se je pomembno pred nakupom dobro informirati o specifikacijah, garanciji in ostalih značilnostih, ki jih nudijo posamezna rolo vrata za industrijske namene. Naša Teckenrup vrata predstavljajo odlično tehnološko rešitev in z garancijo in zagotovljenim servisom bodo delovala dolga leta v različnih najtežjih pogojih, ne glede na vremenske razmere ali delovne razmere v posameznih industrijskih obratih. Poleg tega bodo Teckenrup rolo vrata iz našega podjetja tekoče in učinkovito delovala z minimalnimi stroški vzdrževanja, zato so naša industrijska rolo vrata prav gotovo najboljša izbira!

  Industrijska rolo vrata

  Zaradi visoke ekonomičnosti, ki jo nudijo naša industrijska rolo vrata, so posebej primerna za vgradnjo v objekte, kjer je prostor v globino objekta omejen. Z našimi vrati se lahko prilagodimo različnim potrebam in dimenzijam. Rolo vrata, ki jih nudimo za industrijske namene, so za dolgo in učinkovito uporabo vsa zaščitena proti rji, poleg tega pa so vsa vrata tudi odlično toplotno in zvočno izolirana, tako, da so toplotne izgube nizke. Če torej iščete industrijska rolo vrata visoke kakovosti, z dolgotrajno življenjsko dobo ter z visoko stopnjo prilagodljivosti, potem ste na pravem mestu. Pokličite nas ali pa nam pišite in dogovorili se bomo za ogled ter vam pripravili kar najbolj ugodno in konkurenčno ponudbo. Vsa naša industrijska rolo vrata so povsem pokrita z garancijo, tako, da vam zagotavljamo, da bo njihovo delovanje učinkovito in zanesljivo.

  KAJ JE DOBRO VEDETI?

  Največja težava večjih dvižnih vrat je ta, da so pod stalnimi obremenitvami zaradi kompleksnih logističnih in produkcijskih poti znotraj industrijskega obrata. Teckentrup industrijska vrata se lahko pohvalijo s kakovostnim motornim pogonom in močno vzmetjo, ki nikoli ne zapusti korita. Lahko so nameščena tudi na zunanje stene, kar omogoča še hitrejše zapiranje in odpiranje. Vrata so opremljena s sofisticiranim pogonskim sistemom, ki omogoča še lažje in učinkovitejše delovanje. Odlična izolacija in zaščita pred ognjem sta še dodatni prednosti, ki industrijska vrata uvrščajo pred konkurenco. Izbirate lahko med različnimi oblikami, zasteklitvami in barvnimi kombinacijami. Zagotavljamo vam, da se bodo dvižna garažna vrata ujela z vsemi arhitekturnimi slogi in barvami fasade.

  Naša industrijska vrata so še posebej primerna za umestitev v manjše proizvodnje hale in ostale delavnice, kjer je delovni prostor omejen. Glede na to, da lahko industrijska vrata v naši ponudbi povsem prilagajamo vašim željam in potrebam, je skrb o tem, da bi izdelek zasedel preveč prostora, povsem odveč. Prav tako so vrata dobro toplotno izolirana, zato bodo manjše tudi energijske izgube. Naj vaše delo poteka še bolj tekoče s kakovostnimi industrijskimi vrati z visoko stopnjo prilagodljivosti in hitrim delovanjem. Vas skrbi, kako bo stalno odpiranje in zapiranje vrat vplivalo na njihovo življenjsko dobo? Brez skrbi, redno servisiranje in vzdrževanje bo poskrbelo za še daljšo življenjsko dobo izdelka.  

  Kakovosti premazi in ostali zaščitni sistemi tvorijo dobro zaščitno plast, ki vrata ščitijo pred praskami in ostalimi poškodbami. Glede na to, da so industrijski obrati visoko pretočna območja in izredno kompleksen ekosistem, kjer se vedno nekaj dogaja, so vrata še bolj dovzetna za poškodbe različnih industrijskih strojev. Prav tako boste rolo vrata enostavno očistili saj in ostale umazanije. Zaradi vzdržljive vzmeti imajo vrata dolgo življenjsko dobo, z rednim servisom pa lahko obdobje delovanja še dodatno podaljšate. Minimalni stroški vzdrževanja omogočajo, da vam bodo vrata služila še dolgo let in vam s tem upravičila višji začetni investicijski strošek.

  Največja težava velikih produkcijskih obratov so ozka grla oz. proizvodni resursi, ki zavirajo nemoten potek proizvodnje izdelkov. V pretočnem času izdelave izdelka šteje vsaka sekunda, sploh če gre za večje serije, zato je potrebno vse elemente, ki sodelujejo v procesu produkcije in distribucije izdelkov, optimizirati. Tudi rolo vrata, čeprav na videz manj pomemben element proizvodnje, vplivajo na potek dela. Če se vrata odpirajo z zamikom ali imajo vgrajene preveč občutljive varnostne sisteme, ki blokirajo dvig ob vsakem premiku, to za podjetje predstavlja časovne in denarne izgube. Naša industrijska rolo vrata slovijo po hitrem in tekočem dviganju in zapiranju, a pri tem ne zanemarijo varnostnih aspektov.

  Hitro odpiranje in zapiranje je pomembno tudi zaradi energijskih toplotnih izgub. Glede na to, da velike proizvodne hale za svoje ogrevanje porabijo ogromno energije, je implementacija primernih vrat, ki le-te zmanjšujejo, nujna. Vse več podjetij namreč med svoje najpomembnejše vrednote vključuje tudi trajnostnost. Ta aspekt še dodatno omogoča kakovostno tesnjenje, saj ne prepušča vetra in vlage. Želite izvedeti več informacij o energijski učinkovitosti naših vrat? Pokličite nas ali nam svoje vprašanje pošljite preko e-naslova.

  Naši začetki segajo v leto 2001, kar pomeni, da smo v dvajsetih letih obstoja do dobra spoznali različne proizvajalce in vgradili več kot 8000 raznih dvižnih vrat. Ta številka je tudi dokaz, da so smo na trgu cenjeni in priznani ponudniki, ki na prvo mesto vedno postavljamo želje in zahteve strank. Naš širok prodajni asortiman zajema vrata s torzijskimi vzmetmi in nateznimi vertikalnimi vzmetmi. Rolo vrata nemškega proizvajalca Teckentrup delujejo po principu natezne vzmeti. Izdelke odlikujejo izredna tehnična dovršenost izdelkov in  enostaven način vzdrževanja. Prav tako lahko izbirate med različnimi dizajni in oblikami. Vgradnja je mogoča na vse vrste objektov. Vedno s ponosom povemo, da so naša vrata vgrajena na nekatere največje slovenske proizvodne obrate in da se naš sloves med nove kupce širi predvsem s pomočjo obstoječih zadovoljnih kupcev. Naj vas prepričajo izredna kakovost, vzdržljivost in tradicija. Z veseljem pričakujemo vaš klic in se veselimo novih projektov!

  NAŠI POSLOVNI PARTERJI

  KATALOGI

  Garažna vrata


  Garažna vrata

  INDUSTRIJSKA VRATA


  Industrijska vrata

  ROLO VRATA


  Rolo vrata

  KOVINSKA VRATA


  Kovinska vrata

  HITRO TEKOČA VRATA


  Hitro tekoča vrata

  VHODNA VRATA


  Vhodna vrata

  Pogosta vprašanja in odgovori

  Ali je mogoče rolo vrata vgraditi tudi na manjše industrijske objekte?

  Seveda. Vsi izdelki v naši ponudbi so oblikovani tako, da zavzamejo malo prostora in delujejo na princip zlaganja preko vgrajene gredi na steni. To pomeni, da ni potrebno žrtvovati preveč prostora, saj se bodo vrata »zlagala« na stropu. Četudi je globina vaše proizvodne hale nižja, so rolo vrata vseeno primerna za vgradnjo. Zaradi mikroprofilirane površine bo čiščenje enostavno, saj se prašni delci in saje, ki pogosto nastanejo pri izdelavi izdelkov, ne bodo zajedli v notranje plasti vrat. Tudi barvni odtenek bo zaradi tega tudi po več letih uporabe ostal isti in ne bo pridobil rumenkastega sijaja.

  Zakaj izbrati industrijska rolo vrata Teckentrup?

  Izdelovalec rolo vrat Teckentrup velja za uveljavljenega in zanesljivega proizvajalca vrat, katerega izdelki krasijo proizvodne halje nekaterih najbolj znanih podjetij. Omogočajo tekoče in avtomatizirano odpiranje in zapiranje ter so primerna za aplikacijo na vse vrste objektov, tudi manjših proizvodnih enot. So varna za uporabo, saj imajo implementirane sofisticirane sisteme za odpiranje. Prav tako so tovrstna industrijska vrata izredno kakovostno izolirana in na ta način zmanjšujejo toplotne izgube. Vrata so tudi estetsko oblikovana in vsako stavbi pridajajo občutek hladne elegance.

  Slišal sem, da se industrijska vrata hitro pokvarijo in jih je potrebno pogosto menjati. Je to res?

  Ne, to nikakor ne drži. Industrijska garažna vrata priznanih proizvajalcev odlikuje dolga življenjska doba. Z redim servisiranjem in minimalnimi stroški vzdrževanja bo vaša investicija v kakovostna vrata dolgoročna. Zavedati se je potrebno tudi dejstva, da so rolo vrata igrajo tudi estetsko vlogo, saj v povprečju zavzemajo 20 % celotne površine pročelja hiše. Cenovno ugodnejša vrata so po navadi tudi slabše izolirana, kar bo še dodatno vplivalo na mesečni strošek ogrevanja in hlajenja proizvodnega obrata. Velja namreč, da izolacija, debela od 40 mm, pozitivno vpliva na meseče stroške vzdrževanja objekta.

  Kakšne so cene izdelkov v vaši ponudbi?

  Cene se med seboj razlikujejo glede na dodatke in želje kupca, izbrano barvo, zasteklitev, površino, motorni pogon in ostale elemente. Seveda je končna vrednost nakupa odvisna tudi od lastnosti objekta, v katerega bo dvižna enota vgrajena.