Zakaj izbrati ravno Teckentrup industrijska rolo vrata?

Želite najugodnejšo ponudbo ali pa dodatne informacije? Pišite nam, z veseljem vam

Želite najugodnejšo ponudbo ali pa dodatne informacije? Pišite nam, z veseljem vam bomo pomagali:

Industrijska rolo vrata TECKENTRUP so vam pri nas na voljo v različnih dimenzijah, povsem prilagojena vašim željam in potrebam. Vrata so zelo enostavno zasnovana za čim lažjo uporabo, so izredno robustna in zelo ekonomična. Ker imajo mikroprofilirano površino, so zelo odporna na udarce in različne poškodbe. Rolo vrata Teckenrup so namenjena predvsem visokim in širokim odprtinam, ki jih najpogosteje najdemo na industrijskih objektih, gospodarskih poslopjih, v kmetijstvu in podobno. Zaradi visoke ekonomičnosti, ki jo nudijo naša industrijska rolo vrata, so posebej primerna za vgradnjo v objekte, kjer je prostor v globino objekta omejen.

industrijska rolo vrata  Investicija v industrijska rolo vrata

  Investicija v industrijska rolo vrata največkrat predstavlja pomemben člen v sestavi tehnološkega procesa vaše proizvodnje ali storitve. Prav tako takšna vrata predstavljajo tudi finančni vložek, zato se je pomembno pred nakupom dobro informirati o specifikacijah, garanciji in ostalih značilnostih, ki jih nudijo posamezna rolo vrata za industrijske namene. Naša Teckenrup vrata predstavljajo odlično tehnološko rešitev in z garancijo in zagotovljenim servisom bodo delovala dolga leta v različnih najtežjih pogojih, ne glede na vremenske razmere ali delovne razmere v posameznih industrijskih obratih. Poleg tega bodo Teckenrup rolo vrata iz našega podjetja tekoče in učinkovito delovala z minimalnimi stroški vzdrževanja, zato so naša industrijska rolo vrata prav gotovo najboljša izbira!

  Industrijska rolo vrata

  Zaradi visoke ekonomičnosti, ki jo nudijo naša industrijska rolo vrata, so posebej primerna za vgradnjo v objekte, kjer je prostor v globino objekta omejen. Z našimi vrati se lahko prilagodimo različnim potrebam in dimenzijam. Rolo vrata, ki jih nudimo za industrijske namene, so za dolgo in učinkovito uporabo vsa zaščitena proti rji, poleg tega pa so vsa vrata tudi odlično toplotno in zvočno izolirana, tako, da so toplotne izgube nizke. Če torej iščete industrijska rolo vrata visoke kakovosti, z dolgotrajno življenjsko dobo ter z visoko stopnjo prilagodljivosti, potem ste na pravem mestu. Pokličite nas ali pa nam pišite in dogovorili se bomo za ogled ter vam pripravili kar najbolj ugodno in konkurenčno ponudbo. Vsa naša industrijska rolo vrata so povsem pokrita z garancijo, tako, da vam zagotavljamo, da bo njihovo delovanje učinkovito in zanesljivo.

  NAŠI POSLOVNI PARTERJI

  KATALOGI

  Garažna vrata


  Garažna vrata

  INDUSTRIJSKA VRATA


  Industrijska vrata

  ROLO VRATA


  Rolo vrata

  KOVINSKA VRATA


  Kovinska vrata

  HITRO TEKOČA VRATA


  Hitro tekoča vrata

  VHODNA VRATA


  Vhodna vrata