• Koroška cesta 37a, 3320 Velenje
  • Pon - Pet : 8:00 do 16:00

Industrijska rolo vrata Teckentrup: tehnična dovršenost, ki prinaša še več učinkovitosti

Industrijska rolo vrata v prvi vrsti varujejo vaše gospodarsko imetje, hkrati pa so tudi izredno funkcionalna. Enostavna konstrukcija rolo vrat omogočati dobro izrabo prostora ter zagotavlja enostavno, hitro in zanesljivo odpiranje, kar je zelo pomembno za nemoten potek delovnih procesov. Vrhunska vrata Teckentrup so primerna za vgradnjo v velike hale z visokim stropom, za katere je značilna visoka pretočnost in stalne obremenitve. Pri zasnovi se prilagajamo vašim željam in potrebam ter vam pri tem nudimo tudi svetovanje glede vgradnje in servisa.  Če želite več zračnosti v prostoru tudi takrat, ko so industrijska rolo vrata zaprta, izberite mrežasta vrata, kjer bo zrak neprestano krožil skozi majhne line in špranje, kar omogoča odlično preglednost, zračnost in notranjost, dobro zaščiteno pred vlomilci. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj glavnih prednosti Teckentrup industrijskih rolo vrat.

Več različic, samo ena vrhunska kakovost

Nemški velikan med industrijskimi rolo vrati svoj prodajni program ves čas posodablja in nadgrajuje. Inovativne rešitve izboljšujejo obstoječe sisteme in s kreativnimi tehnikami izdelave prinašajo še večjo vrednost za uporabnika. Kot vodilni proizvajalec rolo vrat diktira tempo razvoja s področja protipožarne in protihrupne varnosti ter toplotne izolacije industrijskih vrat. Zagotavljamo vam, da bodo Teckentrupova industrijska rolo vrata vaša najboljša dolgoročna investicija. Kakovostni materiali, kot sta jeklo in aluminiji,  pripomorejo k še boljši zaščiti vašega imetja. V podjetju kakovost izdelkov ves čas preverjajo, o čemer zgovorno priča tudi certifikat DIN ISO 9001. Želite še hitrejšo montažo, brez daljših prekinitev delovnih procesov? Potem so ThermoTeck »easy« industrijska rolo vrata prava izbira za vas, saj montaža poteka do 40 % hitreje od ostalih alternativ. Za vzdrževanje stalne temperature znotraj skladišča ali delovnega okolja izberite odlično izolirana vrata z mikroprofilirano površino. Imeli boste manj toplotnih izgub pozimi, poleti pa boste varovani pred pregrevanjem prostorov!

Fleksibilna konstrukcija in enostavno upravljanje

V vsakem proizvodnem obratu poteka več manjših procesov izdelave, zato je lahko organizacija znotraj podjetja, izredno kompleksna. Ko izdelek zapušča posamezne faze izdelave, pri tem ne sme priti do večjih časovnih izgub, ki nastanejo zaradi prepočasnega odpiranja in zapiranja vrat do skladišča. Pri tem vam pomagajo izredno učinkovita industrijska rolo vrata, ki jih lahko enostavno upravljate s pomočjo zmogljivih krmilnih sistemov. S pomočjo impulznega krmiljenja ali krmiljenja preko tipke, boste lahko vrata hitro in enostavno odpirali, pri tem pa ne boste izgubljali dragocenih sekund. Mogoč je tudi večjezični tekstualni prikaz. Po želji lahko dodate tudi rdeče-zeleni semafor za prikaz stanja vrat, kjer se predvajajo optična opozorila. Prva tako lahko vrata umestite v različne prostorske situacije, za kar so zaslužne izredno stabilne lamelne enote z dvojno steno. Pri razvoju rešitve vam bodo pomagali naši izkušeni strokovnjaki. Kot že rečeno, lahko glede na lastnosti objekta in želje posameznika rešitve povsem priredimo vašim željam ter na ta način zagotovimo še več funkcionalnosti.

Odlično estetsko ujemanje vrat tudi z ostalo arhitekturno shemo objekta

Velika prednost, ki jo zagotavljajo industrijska vrata iz naše ponudbe, so razgibane, atraktivne in privlačne barvne lestvice. Le-te opazno pripomorejo k celotnemu končnemu izgledu vrat in s tem tudi krojijo ugled podjetja oz. prostora. Na ta način je videz podjetja še bolj poenoten in s tem postane dodatno značilno modernističen. Zaradi tega so industrijska rolo vrata še posebej priljubljena zlasti med arhitekti in notranjimi oblikovalci, saj lahko zaradi širokega nabora barv in neštetih produktivnih različic le-ti uspešno uresničujejo svoje kreativne ideje. Sprehodite se skozi našo ponudbo kakovostnih rolo vrat in izberite tista, ki so vam najbolj všeč! Za več informacij nas lahko pokličete ali pošljete povpraševanje. Veselimo se sodelovanja z vami!