• Koroška cesta 37a, 3320 Velenje
  • Pon - Pet : 8:00 do 16:00

Daljinec za garažna vrata, ki vas ne bo pustil na cedilu

Daljinski upravljalnik za garažna vrata je ena izmed najbolj praktičnih stvari, ki jo sodobni uporabnik potrebuje. Daljinec z vam olajša odpiranje ter zapiranje vrat, ko ste na odhodu ali prihodu iz dela ali po hitrih opravkih ter bi radi privarčevali na času. Daljinci vrhunske kvalitete znamke Marantec vam garantirajo zanesljivost ter dolgoročno zadovoljstvo na področju upravljanja garažnih vrat.

Podjetje Adoor d.o.o. se s prodajo garažnih in industrijskih vrat ukvarja že 18 let ter ponuja priznane produkte visoke kakovosti. Eden izmed teh so tudi garažna vrata, pogoni ter daljinec za garažna vrata Marantec.

Daljinec za garažna vrata je univerzalna naprava, ki močno poenostavi uporabo ter odpiranje vrat. Proizvodno podjetje Martanec je eno izmed najboljših na svojem področju, kontrolne in daljinske naprave pa izdeluje že od leta 1957.

Ker po navadi potrebujemo več kot eden daljinec za garažna vrata, je bolje, da kupimo več univerzalnih upravljalnikov, ki jih nato lahko uporabljajo vsi družinski člani.  Daljinski upravljalnik se sčasoma lahko tudi iztroši ali obrabi in takrat je nujen nakup novega. Preprosta operacija vam omogoča, da tudi prenesete podatke iz starega daljinskega upravljalnika na novejšega.

Delovanje daljinskega upravljalnika Marantec

Daljinec za garažna vrata Marantec deluje z uporabo običajnih baterijskih vložkov, je enostaven za uporabo, hkrati pa tudi zelo lahek za prenašanje. Morda ne veste, za kateri daljinec bi se odločili ali pa niste prepričani, kateri bo kompatibilen z vašim obstoječim daljincem. V takšnem primeru bo najbolje, da kontaktirate svetovalce podjetja Andoor d.o.o., ki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri univerzalnega daljinca. Daljinec Marantec je produkt vrhunskega nemškega proizvajalca, ki vam bo zagotovil dolgotrajno in brezhibno delovanje.

Svetovalci iz našega podjetja z veseljem prisluhnemo vašim željam in vam svetujemo pri izbiri vaših garažnih vrat ter upravljalnikov. Zraven načrtovanja nudimo strokovno mnenje, saj smo na področju garažnih pogonov, upravljalnikov ter vrat že pravi strokovnjaki z dolgoletno tradicijo.

S čim se ponaša daljinec za garažna vrata Marantec?

V prvi vrsti ima ta daljinec priznano poreklo, hkrati pa je enostaven za uporabo. Poganjajo ga klasične baterije. Z enim samim univerzalnim daljincem lahko odpiramo več vrat, kar je zagotovo velika prednost. Enostaven je tudi prenos podatkov na drugo daljinsko enoto, ki je lahko končan že v eni minuti.

Če niste najbolj vešči tehnologije in potrebujete pomoč, je vsekakor dobro, da povprašate strokovnjake s tega področja, katera vrata izbrati. Prav tako pa tudi, katere spremljevalne elemente boste potrebovali. Daljinec Marantec ima ogromen vliv na celotno izkušnjo uporabe, saj se ponaša z vrhunsko kvaliteto. Nakup tega daljinca vam bo prihranil skrbi, da bi ostali zaklenjeni pred garažo. Vrhunski proizvajalec, ki izdeluje daljince Marantec, ves čas skrbi tudi za posodobitve ter inovacije, zaradi česar vas izdelek zagotovo ne bo razočaral .Uporaba naprave Marantec vam omogoča, da garažna vrata odprete z različnimi daljinci ali pa z enim univerzalnim več vrat. Različni modeli daljincev Marantec imajo različno število gumbov. Če ima en daljinec štiri gumbe, to pomeni, da se lahko vsak gumb kopira na štiri različne daljince.

Kopiranje daljinca poteka tako: Prvotno s povezovalnim členom povežete obstoječi daljinec z novim daljincem, nato pritisnete ter držite gumb na obstoječem daljincu, kjer se prižge lučka. Ko pritisnete gumb na novem daljincu, se prižge lučka na novem daljincu in utripa. Ko preneha utripati, je nov daljinec posnet.

Kot vidite so daljinci Maratec enostavni za uporabo ter kopiranje obstoječih podatkov, hkrati pa visoke kakovosti, zaradi česar boste dolgo časa in brezskrbno odpirali ter zapirali vaša vrata.