• Koroška cesta 37a, 3320 Velenje
  • Pon - Pet : 8:00 do 16:00

Protipožarna krilna in drsna vrata

Pošljite povpraševanje in pridobite
dodatne informacije

Najvišjo kakovost in učinkovitost zagotavljajo industrijska sekcijska vrata Adoor

Teckentrup protipožarna vrata so narejena iz jeklene pocinkane pločevine in so prebarvana z lakom, ki je odporen na visoke temperature umazano bele barve (podobno kot je RAL 9002), v različnih izvedbah (T30-, T60-, T90-). Naša protipožarna vrata so vam na voljo v enokrilini in tudi dvokrilni izvedbi. Protipožarna vrata se lahko opremijo tudi s samozapirali, dodatno nadsvetlobo, stekli in drugimi dodatki..  Vsa vrata lahko dobite tudi v nerjavečem rostfrei materialu. Protipožarna vrata so primerna za varnostno zapiranje prostorov s cisternami in kurilnic in so preizkušena v skladu z DIN EN 1634-1 (oz. DIN 4102). Možna kombinacija protivlomne, dimnotesne ter protihrupne zaščite.

Nemška kakovost in natančnost sta tisti dve lastnosti, ki odlikujeta industrijska vrata Teckentrup. Zaradi različnih možnosti zasteklitve, boste monotono garažo spremenili v svetel večnamenski prostor, ki ga boste lahko izkoristili za popravljanje motorja, risanje ali rezbarjenje. Sami lahko izbirate obliko steklenih špranj, od česa je odvisen tudi padec snopa v prostor. Tudi petični kupci boste prišli na svoj račun. Naš bogat asortiman v sebi skriva različne barvne kombinacije, oblike in dizajne. Za še lažjo vizualizacijo lahko posamezen izdelek virtualno preizkusite s pomočjo konfiguratorja. Vse, kar morate storiti, je, da v digitalni ekosistem naložite sliko svojega industrijskega objekta in izberete, katera vrata želite preizkusiti. Se sliši zabavno, kajneda? Še ena dobra lastnost Teckentrup industrijskih vrat je enostavna vgradnja, prostorska varčnost ter tiho delovanje vrat za še več miru pri delu. Četudi objekt, kamor nameravate vgraditi nova industrijska vrata, ni novogradnja, to ne predstavlja nikakršnega problema za vgradnjo.

Kakovostna industrijska vrata predstavljajo večji finančni zalogaj za podjetje. Prav tako nekateri posamezniki podcenjujejo njihovo pomembnost v proizvodni verigi, zato pri nakupu velikokrat sprejemajo kompromise ter se odločijo za cenovno ugodnejše produkte. Pogosto se zgodi, da se taki izdelki hitreje kvarijo, z vsakim servisom in popravilom pa je vse težje vzdrževati visoko stopnjo učinkovitosti in zmogljivosti. Na dolgi rok se take bližnjice izkažejo za drago investicijo, ki jo bo potrebno slej ko prej zamenjati in ustvarja dvakratni strošek za podjetje. Kot lastnik velikega proizvodnega obrata si motnje v samem proizvodnem procesu le težko privoščite, zato pri izbiri industrijskih vrat ne skoparite, temveč večji začetni finančni vložek obravnavajte kot dolgoročno investicijo. Privarčevali boste na stroških ogrevanja in hlajenja, času in slabi volji. Smo izkušeno podjetje s strokovno ekipo montažerjev in ostalih strokovnjakov. Ne veste, katera bi bila najbolj primerna za vaš obrat? Ker nudimo izredno razvejano ponudbo industrijskih vrat, smo prepričani, da boste našli to, kar iščete. Za informacije o ceni in natančne podatke o garanciji nam pošljite povpraševanje ali nas pokličite.

Kot že omenjeno, je nabor izdelkov v naši ponudbi izredno razvejan. Vsako enoto lahko poljubno zasteklite in tako v prostor vnesete še več naravne svetlobe, prijazne očem in počutju. Prav tako je mogoča izvedba v ALU variaciji, kar pomeni večinsko zasteklitev. Boljša osvetlitev omogoča boljše delovne pogoje v naravni svetlobi. Prav tako vsa industrijska vrata ustrezajo strogim varnostnim določilom, kot je evropska norma EN 13241-1. Za še več informacij nas kontaktirajte in pomagali vam bomo pri izbiri. Želite vrata, ki se bodo odpirala še hitreje? Potem so hitro tekoča vrata prava izbira za vas. Dosegajo hitrost do 2 m/s, v primeru trka z delovnim vozilom se taka vrata samodejno postavijo nazaj v tirnice. Z njihovo vgradnjo bo logistični tok še bolj tekoč in brez nepotrebnih prekinitev. Visoka odpornost proti vetru je še ena od glavnih prednosti hitrih industrijskih vrat. Na voljo so v 13 barvnih kombinacijah (vsak element je predhodno prebarvan z belo barvo) in prav tako ustrezajo najstrožjim varnostnim določilom.

Želimo si, da bi bili z izbiro vrat karseda zadovoljni, zato vam pri izbiri in svetovanju zagotavljamo našo 100 % pozornost. Po predhodnem dogovoru lahko opravimo tudi ogled na objektu. Naši izkušeni strokovnjaki imajo za sabo več kot 7000 vgradenj, zato so na tem področju veliki poznavalci. Ugodni garancijski pogoji na vzmeti in ostale dele pričajo o naši predanosti kakovosti in zadovoljstvu strank. Opravljamo tudi servis. Že poznate naš virtualni konfigurator, ki omogoča »preizkusni« izgleda vrat na vašem objektu. Vse, kar morate storiti je, da na platformo naložite sliko objekta in izberete, katera vrata bi želeli preizkusiti.