• Koroška cesta 37a, 3320 Velenje
  • Pon - Pet : 8:00 do 16:00

ENO IN DVOKRILNA ALU IN KOVINSKA VRATA

Pošljite povpraševanje in pridobite
dodatne informacije

ENO IN DVOKRILNA ALU IN KOVINSKA VRATA

Od kleti do podstrešja lahko prostore zaščitite s posebnimi vrati: pred vlomom, hrupom, izgubo toplote, požarom in vlago. Zavarujte svojo hišo s kvalitetnimi večnamenskimi Teckentrupovimi vrati:

– iz pocinkanega jekla, prašno barvana
– zelo vzdržljiva
– enostavna za čiščenje
– zelo dogotrajna
– atraktivnega izgleda

Teckentrup protivlomna varnostna vrata iz jekla izpolnjujejo posamezne varovalne funkcije. Učinkoviti tehnični zaščitni mehanizmi kot so nepremostljiv večkratni zapah, s sorniki zavarovani tečaji, varnostni profilni cilinder zaščito pred vrtanjem in izvlečenjem ter varnostna okovja z vzvodom, dajejo najmočnejši odpor in prisilijo vlomilca, da hitro opusti svoje dejanje. Varnost sega od zanesljivih WK 2 jeklenih vrat za kletne vhode do WK 4 jeklenih vrat v industrijskih in obrtnih področjih uporabe. Klasifikacija za varnostna vrata se ravna po opremi in ”profesionalnosti” vlomilca. Glede na stopnjo ogroženosti se protivlomna odpornost v skladu z ENV 1627 deli v razrede WK 1 do WK 6. Za stanovanjske objekte zadostujejo varnostni razredi WK 2 in WK 3. Za običajne pisarniške prostore bi moralo zadostovati WK 3. Glede na potrebe nudijo Teckentrup varnostna vrata tudi multifunkcijsko zaščito kot je protipožarna in protidimna zaščita, protihrupna in toplotna zaščita.

SPOSOBNOSTI: Naša protipoplavna vrata so vodotesna proti potisni ali stoječi vodi do vodnega stebra v višini 1500mm.
Pri nevarnosti visoke vode se s pomočjo npr. kompresorja preko skritega ventila napihne cevno tesnilo
in tako prepreči vdor vode. Protipoplavna vrata so testirana do višine vode 1500 mm. V tem primeru je kljuka montirana na višini 1700 mm.
Standardno so protipoplavna vrata izdelana vodotesno do višine 1000 mm. Višina kljuke je v tem primeru 1200 mm.

  • ZA ZAŠČITO PRED IZGUBO ENERGIJE

V okviru ukrepov varčevanja z energijo tudi toplotno izolirana večnamenska vrata znatno doprinašajo k merljivim uspehom. Toplotno izolirana jeklena vrata z dvojno steno podjetja Teckentrup nudijo učinkovito zaščito. Prefinjena kombinacija jeklene pločevine s kakovostnim izolirnim materialom skrbi za optimalno toplotno izolacijsko delovanje, zaradi česar so taka večnamenska vrata posebej robustna in varna. Izvedbe v jeklu in nerjavečem jeklu kot tudi številne različice dizajna omogočajo, da se naša večnamenska vrata individualno prilagodijo vsem gradbenim zahtevam. Različne oblike zasteklitev, nadvratni zasloni, trafo rešetke in prezračevalnih rešetke izpolnjujejo vse funkcionalne in vizualne zahteve.

  • ZA UPORABNE IN DELOVNE PROSTORE
  • ROBUSTNA IN KLJUB TEMU DEKORATIVNA

Ne glede na to, ali gre za novogradnjo ali za posodobitev, ponujajo Teckentrup notranja vrata primerno rešitev za vsako potrebo industrijske, javne in zasebne notranje ureditve. Obsežen program modelov se odlikuje po veliki raznolikosti v dizajnu in opremi in povezuje izredno atraktivnost s perfektno funkcionalnostjo, stabilnostjo in varnostjo. Izredno odporna notranja vrata imajo dvojno steno, se zanesljivo tesno zapirajo in imajo izredno vzdržljivo površino. Velika izbira barv in dekorja, najrazličnejše različice opreme in moderne oblike zasteklitve omogočajo individualno notranje oblikovanje z okusom. Glede na področje uporabe in stopnjo obremenitve so na izbiro notranja vrata s satastim ali cevastim ivernim vložkom. Notranja vrata so na voljo v eno- in dvo- krilni izvedbi.

  • JEKLENA VRATA ZA ZAŠČITO PRED HRUPOM
  • DO 57 dB ( VISOKO ZVOČNO IZOLACIJSKA )

Protihrupna zaščita v zgradbah je zelo pomembna za zdravje in dobro počutje ljudi. Še posebej šumi na delovnem mestu ne vplivajo le na ”delovno klimo”, temveč bistveno omejujejo tudi sposobnost koncentracije in zmogljivost sprejemanja. Pri visokem nivoju hrupa nudijo Teckentrupova  protihrupna vrata iz jekla optimalno zaščito. Naša protihrupna vrata skrbijo za prijetno akustiko, zmanjšujejo obremenitev s hrupom, zvišujejo delovno učinkovitost in varujejo zdravje.

Zaradi posebne konstrukcije vratnega krila, zelo gostega izolirnega materiala in posebnih tesnil dosegajo protihrupna vrata optimalne izolacijske vrednosti. Kot multifunkcijska vrata se lahko po potrebi dodatno kombinirajo tudi sposobnosti protipožarne in protidimne zaščite ter vlomne zaščite in toplotne izolacije.