• Koroška cesta 37a, 3320 Velenje
  • Pon - Pet : 8:00 do 16:00

INDUSTRIJSKA ROLO VRATA

Pošljite povpraševanje in pridobite
dodatne informacije

VRHUNSKA INDUSTRIJSKA ROLO VRATA

Industrijska rolo vrata TECKENTRUP so vam pri nas na voljo v različnih dimenzijah, povsem prilagojena vašim željam in potrebam. Vrata so zelo enostavno zasnovana za čim lažjo uporabo, so izredno robustna in zelo ekonomična. Ker imajo mikroprofilirano površino, so zelo odporna na udarce in različne poškodbe. Rolo vrata Teckenrup so namenjena predvsem visokim in širokim odprtinam, ki jih najpogosteje najdemo na industrijskih objektih, gospodarskih poslopjih, v kmetijstvu in podobno. Zaradi visoke ekonomičnosti, ki jo nudijo naša industrijska rolo vrata, so posebej primerna za vgradnjo v objekte, kjer je prostor v globino objekta omejen.

EKSTREMNE ŠIRINE INDUSTRIJSKIH ROLO VRAT PRI DELOVANJU PODPIRA DODATNI VALJ NA NOTRANJI STRANI VRAT

TUDI VELIKA INDUSTRIJSKA ROLO VRATA IZDELAMO TAKO, DA SO SPODAJ PRILAGOJENA NAKLONU TERENA

INDUSTRIJSKIH ROLO VRAT TECKENTRUP XXL

Rolo vrata so sestavljena iz najmanj dvojih rolo vrat do višine 6 m, s sredinskim nosilnim stebrom širine okoli 50 cm iz pocinkanega jekla, ki zagotavlja bočno vodenje. Zahvaljujoč posebnemu sistemu tirnic naših rolet XXL lahko odklenjen sredinski drog preprosto ročno potisnete do roba. Oboja vrata se odprejo in izhod je uporaben po celi širini. Da bi se izognili nekontroliranemu zapiranju vrat, zato poskrbi poseben senzor, zato vrata ne delujejo, dokler pomični steber ni trdno zaklenjen. 

  • Posamezna vrata širine do 18 metrov
  • Dvojna vrata širine do 36 metrov 

INVESTICIJA V INDUSTRIJSKA ROLO VRATA

Investicija v industrijska rolo vrata največkrat predstavlja pomemben člen v sestavi tehnološkega procesa vaše proizvodnje ali storitve. Prav tako takšna vrata predstavljajo tudi finančni vložek, zato se je pomembno pred nakupom dobro informirati o specifikacijah, garanciji in ostalih značilnostih, ki jih nudijo posamezna rolo vrata za industrijske namene. Naša Teckenrup vrata predstavljajo odlično tehnološko rešitev in z garancijo in zagotovljenim servisom bodo delovala dolga leta v različnih najtežjih pogojih, ne glede na vremenske razmere ali delovne razmere v posameznih industrijskih obratih. Poleg tega bodo Teckenrup rolo vrata iz našega podjetja tekoče in učinkovito delovala z minimalnimi stroški vzdrževanja, zato so naša industrijska rolo vrata prav gotovo najboljša izbira!